Wednesday, February 7, 2018

KEUNIKAN YOUTH SHAKLEE


Keunikan produk kecantikan Shaklee yang baru launch bulan ni.
Sememannya sangat unik dan saya sejujurnya tidak pernah bertemu/berjodoh dengan skincare sehebat YOUTH Shaklee!

Saya belum berpeluang mendapatkan Set YOUTH sekaligus belum berpeluang menggunakan  produk ini. Bulan Mac barulah akan rebut peluang mendapatkan set kecantikan YOUTH ni.

Jadi dalam entry kali ni..saya nak share keunikan dan kesan penggunaan set YOUTH Shaklee ni ke atas beberapa individu yang mengikuti kajian eksperimen terhadap produk ini.

Sepanjang mengenali YOUTH ni, daripada pembacaan dan sharing daripada Shaklee.. ianya cukup membuat bulu roma tegak! nampak kesannya pun sudah rasa nak beli terus! Shaklee menjamin bahawa:

#1 Semua wanita yang mengikuti eksperimen menggunakan YOUTH..100% mendapati kulit mereka lebih remaja dan muda. Dan ini disahkan secara KLINIKAL!

#2 2/3 pengguna YOUTH benar-benar merakan kulit mereka menjadi lebih sihat!

"W-O-W"

Mari kita lihat antara individu yang mengikuti clinically test menggunakan YOUTH Shaklee ni. Sebelum itu suka saya ingatkan.. result ini menggunakan:

1) Gambar SEBELUM MENGGUNAKAN YOUTH
2) Gambar SELEPAS MENGGUNAKAN YOUTH (Tanpa BB Cream YOUTH)
3) Gambar dengan mengenakan BB Cream YOUTH.

pstt.. lihat baik-baik bintik hitam dan garis halus mereka.






Perghh!! rasa nak beli terus jak YOUTH Skincare by Shaklee ni kan?
Ok..buat masa ini, pembelian hanya boleh dibuat secara PREORDER kerana YOUTH hanya akan mula dipasarkan disetiap Shaklee Branch di Malaysia pada bulan Mac depan. 

So.. jangan lepaskan peluang tau!



Hubungi saya di:

Whatsapp: +60138722714



8 comments:

  1. mana mau cari 100% merasai perubahan? bukan syok sendiri tapi klinikal study tu

    ReplyDelete
  2. Lama mereka buat ujian ni baru kali ni mereka confidence utk present sebab results shows

    ReplyDelete
  3. Ada ujian kinikal dan dermatologikal kan. Patut berkesan

    ReplyDelete
  4. nampak sangat perubahan dia ba.. tidak sabar tengok perubahan selepas 30 hari..

    ReplyDelete